Υψηλάντου 56Α Νέα Ελβετία, Θεσσαλονίκη | 2314 018045

Espresso Freddo

O Espresso Freddo είναι διπλός παγωμένος Espresso.

Espresso Freddo

  • Εκχυλίστε έναν διπλό espresso χρησιμοποιώντας το διπλό κλείστρο με τους δύο εκροείς.
  • Συνεχίστε την εκχύλιση για άλλα 4-5 sec ώστε η ποσότητα του espresso να είναι περίπου 70-75 ml.
  • Τοποθετήστε στο shaker τον espresso που εκχυλίσατε, προσθέτοντας ζάχαρη (αν χρειάζεται) 1,5 κουταλιά για μέτριο και 3,5 για γλυκό.
  • Αναμείξτε στη φραπιέρα για 3-4 sec στην πρώτη σκάλα (I) ανοιγοκλείνοντας τη ώστε να λιώσει η ζάχαρη.
  • Προσθέστε 1-2 πάγους και αναμείξτε ξανά στη φραπιέρα με τον ίδιο τρόπο.
  • Προσθέστε πάγο σε ένα ποτήρι τύπου σωλήνα 250-280 ml (περίπου στα ¾) και σουρώστε τον καφέ στο ποτήρι.
  • Η κρέμα θα πρέπει να είναι περίπου 3-4 cm και ο καφές θα πρέπει να σχηματίζει νερά κατακόρυφα.

Προσοχή να μην χτυπήσετε στη φραπιέρα περισσότερο από όσο χρειάζεται τον καφέ, καθώς θα δημιουργηθεί αρκετός αφρός και ο καφές σας θα είναι πολύ ελαφρύς.

Κορυφή

Visit Us

Υψηλάντου 56Α
Νέα Ελβετία, Θεσσαλονίκη

Call Us

2314 018045
693 157 5233

Write us

info@coffeemaniacs.gr
facebook | instagram


Copyright © 2019 | Made by anise with love and caffeine