Η Παρασκευή ενός ροφήματος καφέ είναι σύνθετη διαδικασία. Είναι αποτέλεσμα τόσο της πρώτης ύλης και των ποιοτικών μέσων προετοιμασίας, όσο και της τεχνικής  και των γνώσεων του barista.

Ένα ρόφημα καφέ, φτιαγμένο με τη σωστή διαδικασία, τέχνη, φαντασία και σεβασμό, θα είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο φλυτζάνι.

Έτσι, θα απογειώσει τις αισθήσεις του καταναλωτή και θα δημιουργήσει μία στενή σχέση με την επιχείρηση σας. Φυσικά, στα μέσα, πέραν της μηχανής espresso και των τεσσάρων “M” που λένε και οι Ιταλοί (Mano, Machina, Macinini, Miscela), ρόλο διαδραματίζει επίσης το νερό και τα Barista accessories.

We undertake the training of the staff of your store so that there is a constant quality production of drinks by all the people who staff it.