Η Εταιρεία καφέ espresso, Coffeemaniacs, ξεκίνησε την ύπαρξη της,με σκοπό να μεταφέρει την αγάπη μας για τον espresso, στο φλυτζάνι του καταναλωτή.

       Το πάθος μας για την τέχνη του καφέ πηγάζει απο τη συνεχή και πολυετή παρουσία μας στο χώρο της καφεστίασης. Με απεριόριστη αγάπη για τον καφέ, που είναι και η εξειδίκευση μας, η εταιρεία συνεχώς αναπτύσσει τις γνώσεις του δυναμικού της. Παράλληλη στην ανάπτυξη είναι φυσικά και η καινοτομία και η εύρεση λύσεων στα προβλήματα που ίσως, έχει ο συνεργάτης μας. Επιπλέον, στόχος μας είναι η γνωριμία του κοινού με της υψηλής ποιότητας ποικιλίες μας, αλλά και την εταιρεία καφέ μας. Συνάμα, σημαντική είναι και η εκπαίδευση των συνεργατών μας, στη σωστή παρασκευή καφέ,  και κάθε άλλου είδους ροφήματος.

Η μεθοδολογία στην παραγωγή του καφέ των καταστημάτων,αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για την Εταιρεία. Η μέριμνα για τη σωστή λειτουργία,ρύθμιση και συντήρηση του εξοπλισμού αποτελεί βασικό παράγοντα, για την ποιότητα του τελικού προϊόντος.Ρύθμιση, δεν αποτελεί μόνο η ποσότητα του καφέ και η άλεση, αλλά πολλές ακόμα ιδιατερότητες που συντελούν ένα τέλειο εσπρέσο. Ένας ακόμα σπουδαίος παράγοντας ,όπου συμπληρώνει το παζλ του τέλειου καφέ, είναι το νερό. Η εταιρεία μεριμνά συμβουλευτικά, με ακριβείς μετρήσεις του νερού, ώστε να πετύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Εν κατακλείδι, προέχουσα σημασία διαδραματίζει το εξής. Να απολαμβάνουν τόσο οι καταναλωτές όσο και οι επιχειρηματίες,σε κάθε γουλιά, την μοναδική γεύση και ποιότητα του Antoniana Caffe espresso.

“Η επιλογή του αυθεντικού Ιταλικού espresso αποτελεί πάντα γνώμονα την ανώτερη ποιότητα έτσι ώστε οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί μας να απολαμβάνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.”

Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας?
Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε το καλύτερο για την επιχείρηση σας

Επικοινωνήστε Μαζί μας
double espresso shot

Δείτε εδώ περισσότερα