Η Παρασκευή ενός ροφήματος καφέ είναι σύνθετη διαδικασία. Είναι αποτέλεσμα τόσο της πρώτης ύλης και των ποιοτικών μέσων προετοιμασίας, όσο και της τεχνικής  και των γνώσεων του barista.

Ένα ρόφημα καφέ, φτιαγμένο με τη σωστή διαδικασία, τέχνη, φαντασία και σεβασμό, θα είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο φλυτζάνι.

Έτσι, θα απογειώσει τις αισθήσεις του καταναλωτή και θα δημιουργήσει μία στενή σχέση με την επιχείρηση σας. Φυσικά, στα μέσα, πέραν της μηχανής espresso και των τεσσάρων “M” που λένε και οι Ιταλοί (Mano, Machina, Macinini, Miscela), ρόλο διαδραματίζει επίσης το νερό και τα Αξεσουάρ Barista.

Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση του προσωπικού του καταστήματος σας ώστε να υπάρχει σταθερή ποιοτική παραγωγή ροφημάτων απ’όλα τα άτομα που το στελεχώνουν.