Η Παρασκευή ενός ροφήματος καφέ, έγκειται τόσο στην πρώτη ύλη και τα ποιοτικά μέσα προετοιμασίας του, όσο και στην τεχνική και τις γνώσεις του barista που το δημιουργεί.
Ένα ρόφημα φτιαγμένο με τη σωστή διαδικασία, με τέχνη, φαντασία και σεβασμό στο προϊόν, θα είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο φλυτζάνι του καταναλωτή, όπου θα απογειώσει τις αισθήσεις του και θα δημιουργήσει μία στενή σχέση με την επιχείρηση σας.

Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση του προσωπικού του καταστήματος σας ώστε να υπάρχει σταθερή ποιοτική παραγωγή ροφημάτων απ’όλα τα άτομα που το στελεχώνουν.