Η Παρασκευή ενός ροφήματος καφέ, είναι αποτέλεσμα τόσο της πρώτης ύλης και των ποιοτικών μέσων προετοιμασίας του, όσο και της τεχνική και τιων γνώσεων του barista που το δημιουργεί.
Ένα ρόφημα φτιαγμένο με τη σωστή διαδικασία, με τέχνη, φαντασία και σεβασμό στο προϊόν, θα είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο φλυτζάνι.Έτσι, θα απογειώσει τις αισθήσεις του καταναλωτή και θα δημιουργήσει μία στενή σχέση με την επιχείρηση σας. Φυσικά, στα μέσα, πέραν της μηχανής espresso και των τεσσάρων “M” που λένε και οι Ιταλοί (Mano, Machina, Macinini, Miscela), ρόλο διαδραματίζει επίσης το νερό και τα Αξεσουάρ Barista.

Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση του προσωπικού του καταστήματος σας ώστε να υπάρχει σταθερή ποιοτική παραγωγή ροφημάτων απ’όλα τα άτομα που το στελεχώνουν.